Harry Klaassen Welkom op de website over mijn Hobby's Fotografie - Reizen.
Bali + Doha (Qatar) 2013
Ook in 2013 zijn wij samen met onze vaste reisvrienden Henny en Marijke Beers weer naar Bali geweest en net als elk jaar weer volop genoten. Dit jaar 2013 hadden wij gekozen voor een twee daagse stopover via Doha (Qatar) op de heen en terugreis. Na Dubai 2012 was dit een beetje teleurstellend maar dat hebben wij toch maar weer gezien en meegemaakt! In 2013 was ons extraatje een tripje van 3 dagen naar The Menjangan wat uitgebreid via de andere pagina's aan bod komt. (zie in het menu linker zijde Indonesië ***) Geweldige ervaring! Hier onder weer een foto verslag van wat wij zoal op Bali en Doha (Qatar) gezien en beleefd hebben. ( 2 foto slideshows )
Aankomst op Denpasar (Bali) en Sartika stond ons reeds op te wachten.
Klein maar dapper! Nederlands sprekende gids op Java en Bali
Dit jaar ook kennis gemaakt met gids Putu . Vakbekwaam en erg aardig!
Onze stopover naar Bali was dit jaar in Doha Qatar. Op zowel de heenreis als terugreis 2 dagen. Na onze ervaring in Dubai was dit een beetje teleurstellend! Leuk om eens gezien te hebben maar beslist geen 2e keer. Volgend jaar?????

Ook in 2013 zijn wij samen met onze vaste reisvrienden Henny en Marijke Beers weer naar Bali geweest en net als elk jaar weer volop genoten. Dit jaar 2013 hadden wij gekozen voor een twee daagse stopover via Doha (Qatar) op de heen en terugreis. Na Dubai 2012 was dit een beetje teleurstellend maar dat hebben wij toch maar weer gezien en meegemaakt! In 2013 was ons extraatje een tripje van 3 dagen naar The Menjangan wat uitgebreid via de andere pagina's aan bod komt. (zie in het menu linker zijde Indonesië ***) Geweldige ervaring! Hier onder weer een foto verslag van wat wij zoal op Bali en Doha (Qatar) gezien en beleefd hebben.
Bali & Qatar (Doha) 2013
Aankomst op Denpasar (Bali) en Sartika stond ons reeds op te wachten.
Klein maar dapper! Nederlands sprekende gids op Java en Bali
Dit jaar ook kennis gemaakt met gids Putu . Vakbekwaam en erg aardig!